Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Románok a 4-esen

2007.07.09. 12:00 | bonifac | 3 komment

Címkék: román 4 es

Nem akarok nacionalista, nemzeti izé lenni, de azért egy megfontolandó jótanács: Ha a 4-esen mész, figyeld a rendszámokat. Ha román, akkor igen nagy valószínűséggel háromszorannyira veszélyes az úton, mint egy hazánkfia (nem mintha minket félteni kellene). Szarik mindenféle sebességkorlátozásra, a rendőr úgysem állítja meg - és tényleg nem, a magyarokat bezzeg szívatják külföldön - tompított nincs felkapcsolva, lakott területen belül simán előz 100 felett a magasított-hosszított furgonnal, életveszélyes előzésekbe kezd bele lazán, letol az útról, szóval csak óvatosan velük.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr44114548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacsa! 2007.08.10. 20:29:08

Az olasz rendszámmal közlekedő románokat kihagytad, mint ahogy az ideiglenes német rendszámmal használt autót hazafurikázó őrülteket is :) Itt a négyes mellett (Kisújszállásról írok, kb 60-70m-re a főúttól) egyre rosszabb a helyzet, kész csoda hogy még élek, amikor bringával megyek, és jön szembe egy előző kamion, brááá, micsoda flash! :D

CoKe 2007.08.11. 12:44:04

jahh, kihagytad a spanyol rendszámmal közlekedö "megyekhazamegmutatniaszomszédságnakhogymicsodafaszafordmondeotvettem" románokat. Spanyol országot is rendesen megszállták mint itáliát meg bécset. Sokat autóztam a 4-esen de újabban az autópályát választom debrecenig. ...nyugisabb.

ihatethisindapassthingy 2007.08.15. 20:06:17

A 4-esen és M1-en bármilyen nem magyar rendszámú autó elől menekülök, de leginkább román, osztrák, német. Tökmindegy, mert mind román. Nem hiszem, hogy a németek összekevernék az Autobahnt a négyessel.

Amúgy ha már Kisújszállás, akkor Móriczosok szevasztok! :)
süti beállítások módosítása