Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Apró

2007.11.06. 12:38 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged román

Busszal jöttem dolgozni, így volt alkalmam elnézni az autókat. (Baloldalt ültem ablaknál.)

Fel is tűnt egy piros (brr!) Subaru Forester, román rendszámmal, ahogy a Csongrádi sgt és a nagykörút kereszteződésénél beállt a balra kanyarodó sávba index nélkül. (Két sáv megy egyenesen tovább, egy jobbra, az én buszom a jobbszélső egyenesen menőben állt.)

Tudtam, hogy egyenesen fog továbbmenni. Mert nem érdekli, hogy rosszul sorolt be, nem is próbált átindexelni, átsorolni (jó ideig üres volt a baloldali, neki jobb kézre lévő, másik egyenesen továbbhaladó sáv). Mert csak figyelnie kellett volna a táblákat, hogy arra van az M5-ös. Mert román.

És igazam lett. Milyen könnyedén és magát nem zavartatva indult el, amikor zöldre váltott a lámpa (az a szerencséje, hogy egyszerre lesz zöld a balra és az egyenesen). Nyomta a gázt és bevágott egy busz elé (persze index nélkül). Aztán eltépett.

Uniós tagok, mi? Áttelepítenék belőlük pár ezret Brüsszelbe, hogy hadd közlekedjenek ott pár hónapig autóval.


Ezt meg Maxi linkelte be:
http://index.hu/politika/bulvar/gazolas7611/
Erre nem is tudok mit mondani. Nem lehet.
http://tv2video.hu/popup/index.php?video=40112&section=39&date=20071118

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr95220160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása