Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Akkor most mi van

2008.08.06. 07:43 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: kgfb

Nyílt levél a MÁV ÁBE által "biztosított" emberkéknek
(célzottan a Totalcar autós újságíróinak)

Ha már egyszer publikáltátok, hogy milyen ügyesen a legolcsóbbat választottátok (akinek nem inge...), akkor most mi van? Még mindig a MÁV-nál vagytok? Vagy már ti is rájöttetek, miért volt annyira olcsó? Hogy minden annyiba kerül, amennyi ér? Ha váltottatok, mire? (Genertel, mert az a következő legolcsóbb?)

És ha még mindig a MÁV-nál vagytok, mert nehogy már plusz pénzt kelljen befizetni (pedig erről szól egy Biztosítási EGYESÜLET), akkor tudjátok, hogy a MÁV lényegében nem fizeti ki az általatok okozott kárt? (Na jó, ha személyi sérülés is történt, pár év múlva talán.) Tehát NEKTEK kell kifizetni? Kifizetitek?

Vagy megvárjuk az első olyan bulvárhíreket, hogy "koccanásánál szétverte a károkozó fél fejét - jobb esetben autóját - egy autós, miután elhangzott hogy a MÁV 'biztosítónál' 'van' a másik kötelezője"?

Szóval?

Kari? Füge? Anna?

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr43602958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása