Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Pakolunk

2010.01.24. 12:39 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged parkolás tahó

Pénteken csináltam az alábbi fotót Szegeden az Etelka soron. (Kattintásra nagyobb méretben nyílik meg.)

 

Ami nem látszik:
- a kocsi lenyitott platója teljesen bent van egy lépcsőház végénél, a plató és az ajtóhoz vezető (magasföldszinti) lépcsők közé deszkákat fektettek.
- én egy trolimegállóban állok, a tábla mögöttem kb. egy méterrel van.

Tehát a lépcsőházból, ahonnan/ahova hoztak/vittek valamit, sem tudott kijönni senki, a gyalogosoknak ki kellett menni az - eredetileg ugyan kétsávos - útra, amelyen a lefagyott hókása miatt csak egy sávon jártak az autók, leszűkült hellyel a manőverezéshez. És a troli sem fért be a megállóba - arra szálltam fel - jóval előrébb állt meg, félig az úton, addig is elállva azt az egy használható sávot.

Az autó mögött balra hátul a füvön egyébként lett volna bőven hely, hogy úgy pakoljanak, hogy se a járdát ne állják el, se az útra ne lógjon ki, de ez esetben - ó mily rettenetes - legalább 3-4 métert cipelni kellett volna a cuccot.

Ja, és mivel a trolira vártam egy ideig, azt is tapasztaltam, hogy ketten pakoltak, hárman álltak és beszélgettek a plató mellett, tehát még azt sem hozhatják fel  mentségül, hogy "öt percre álltunk meg, sietünk, már itt sem vagyunk". Ráértek a bunkók.

Igen, bunkók. Aki védeni próbálná őket, annak mondanám, hogy nem, ez így nagyon nincs rendben. Pusztán az ő lustaságuk számít, csak nekik legyen könnyebb, de cserébe elállják a trolimegállót, kikényszerítik a gyalogosokat az útra (babakocsis anyuka pont nem jött, de nagyon nem irigyeltem volna), a házból a lakók nem tudnak kijönni.

Az ilyenek válasza szokott lenni a "nembírszkiötpercetbazmeg", vagy az "elfértélnem". BUNKÓK. (Rendszám sajnos nincs, ha lenne, kiírnám.)

Ez meg korábban szinte ugyanitt, szinte ugyanezen témában.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr371697652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása