Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Fantomautós

2010.02.24. 08:25 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: tompított sofőr

Tegnap este volt szerencsém közelről benézni egy fantomautóba. (Fantomautónak én a sötétedés után kivilágítatlanul közlekedő barmokat hívom. Aki csak megy töksötétben lényegében láthatatlanul, és nem veszi észre magát.)

Villamosban ültem, jóval magasabban, így jól beláttam a kocsiba. (Egy 3-as BMW volt egyébként, a Novotel Hotelnél lévő lámpánál ért mellé a 4-es.)

A múszerfal tök sötét volt, mi ugye nem így lett volna ha be van kapcsolva a világítása. A rádió, az bezzeg ment. Namost, innentől csökött kis agyam nem képes felfogni a továbbiakat. Én ha beülök a kocsiba, és elindulok töksötét műszerfallal - vagyis kivilágítatlanul- , AZONNAL észreveszem. Hiszen az orrom előtt egy nagy sötét folt van, ami normális esetben egy látható, világos mező.

Aki olyan szerencsétlen, hogy nem ezt nem veszi észre, annál valami nagyon gáz. Az soha az életben rá nem néz a műszerfalra?!

Az ilyen ember ne vezessen. Neki vagy valami nagyon csőlátása van, vagy komoly agyi problémái vannak. Azonnal rituális jogsielégetésre ítélném.

(Tudom, vannak olyan autók, amelyeknél a műszerfal háttérvilágítása mindig ég. Ez nem olyan volt.)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr91785919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása