Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Hol a jelenlét

2010.05.25. 09:34 | bonifac | 1 komment

Címkék: zöld szeged rendőr kresz román tahó sofőr

Valaki írta tegnap a délmagyar.hu-n, hogy "A szolgálunk meg védünk... na az oszt remekelt..seholsem voltak ahol a forgalmi rendet fel kellett volna ügyelni. Pl jó lett volna az Új eszmés rendőrség tényleg bizonyított volna és sorra kapkodta volna ki a balra kanyarodó sávból egyenesen a hídra törtető kamionokat, román cigányokat. Színüket sem lehetett látni."

Én pont ma reggel félkilenc körül láttam hasonlót a József Attila sgt. és a nagykörút kereszteződésében. Kamion a körútról a 47-esre simán pirosban (nem sárgában, á, már régen nem volt zöld, akkor indult meg a keresztező forgalom). És őt még követte egy kisebb dobozos teherautó! Ha a 4-es villamos gyorsabban indul - a Novotel felől - , összeütköznek. Így csak dudált a villamos eszement módon, meg nagy anyázások voltak. A kamionos csöppet nem zavartatta magát. (És ő valószínűleg nem is román volt.) Tulajdonképpen csak a többi közlekedőn múlt, hogy nem lett belőle tömegkarambol.

Hol a rendőrség? Hol a beígért rendőri jelenlét? Viktor apánk, tégy valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr22029456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2010.06.05. 13:13:45

Hopp, tegnap délután ott állt egy rendőrautó, több rendőrrel. Az egyik néha sípolt. Gyanítom, csak irányításvizsga lehetett. A jelenlét megvolt, bár nem tudom mennyi ideig. Talán csináltak is valamit.

Igaz, én közben pont ott gurultam volna át a bicikliúton - a z útjavítások miatt egy része le van zárva a sávoknak - egy VW platós kisteher gurult be elém. Igen, elém, a piros lámpánál úgy sikerült neki megállni, hogy a bicikliutat teljesen, és részben a zebrát is elállta. Kicsit későn fékezett na. A sofőr észrevette a rendőröket, megpróbált tolatni, de addig mögötte már egy kamion tornyosult. Az anyósülésen a melós a biztonsági övért nyúlt, de aztán meggondolta magát, és mégsem kötötte be. A sofőrnek ez eszébe sem jutott.

Na ennyit ér a rendőri jelenlét.
süti beállítások módosítása