Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Mármegintaszívatás

2013.05.21. 14:40 | bonifac | 2 komment

Címkék: szeged bicikli kresz

Az Oskola utcán, a Somogyi könyvtárhoz érve már megint kint van a nagy fehér tábla, hogy a tiszteltkerékpárosoktolniszíveskedjenekabiciklit.

1. WTF? Kedd van! A rendezvények pénteken kezdődnek! Nincs is ott semmi, ami ezt indokolná. Nem is tolja senki.

2. Ilyen KRESZ tábla nincs. Tehát hiába van rendőr, akkor sincs mire hivatkoznia. Megoldhatnák szabályosan, alig négy tábla volna alkalmas (Kerékpárút vége; Gyalogút; Gyalogos övezet; Kerékpárral behajtani tilos), de nem, ilyen ökörségeket tesznek ki.

3. Nem tolom a biciklit.


(Update: A táblán az van, hogy a LEZÁRT TERÜLETEN szíveskedjek tolni a biciklit. Semmilyen terület nincs lezárva. Még. De gondolom, nagyon megemelné a költségeket, hogy a lezárásig ráhúzzanak egy fekete zsákot erre a táblára...)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr365310910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2013.05.23. 20:55:16

De persze van olyanl, aki máris anyázza a bringásokat, hogy a le nem zárt területen miért nem tologatják a biciklit (biztos még szarni is kocsival megy): szegedcafe.hu/2013/05/21/jon-a-hidivasar-jonnek-a-lezarasok-is/#/cikk

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2013.05.27. 15:56:37

Tényleg csak szívatás volt. Ugyanis szombaton, kora délután (akkor voltam a Dóm térnél), amikor tényleg le volt zárva az a rész, a biztonságiak csak sétálgattak, a bringások meg száguldoztak a Dóm téri kerékpársávon. Hát ennyi. Amikor tényleg értelme volna, nem tartatják be, amikor felesleges, akkor meg ott a tábla.
süti beállítások módosítása