Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Mánmegint a robogós

2014.03.11. 10:52 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: motoros szeged kresz tahó

Tekerek az Oskola utcán, előttem robogós húzza neki. Az egy dolog, hogy füstöl az orrom alá, de mit a túrót csinál a kerékpársávon?

És ráadásul lassú volt, meg is előztem, kedvem lett volna megkopogtatni a sisakját, hogy mi a túrót csinál ott (valami mami volt régi robogón), de szívrohamot kapott volna, nem tettem.

Ajánlanám figyelmébe a KRESZ 54§. 8/a-t, miszerint "lakott területen a kerékpársávon segédmotoros kerékpárral közlekedni nem szabad".

 ---

Valami más: Hogyan lehetséges forgalomba helyezni Magyarországon (magyar rendszámmal) egy jobbkormányos autót? Ez egyszerűen abszurd. Előzésnél veszélyes, kereszteződést is másképp lát be, a tompított is másképp asszimetrikus. De hát ez Abszurdisztán.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr615853845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása