Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Sültagy

2014.06.11. 14:22 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: bicikli gyalog

Ez a nagy meleg mindenkinek az agyára ment. Ennyi süket/vak/idiótát az utakon... Vigyázzatok, mindenki legyen duplán óvatos.

Tegnap tekerek a kerékpárúton, bejön elém egy srác - bringával - , szétnézés nélkül, napszemüveg, fullos nagy fejhallgató, ha én nem fékezek, belemegyek. Észre sem vett, és a csengőt sem hallotta, naná. (Amúgy jobbról jött, járdán/zebrán, ráadásul.) Szét nem néz, plusz süketté teszi magát. A következő fokozat a rokkantság lesz, ha ezt egy autóval játssza el. (Aztán este láttam a Novotelnél még egy gázolás/koccanást, autó elállta a rakpartra lekanyarodó sávot, mellette egy bringa volt az oszlophoz támasztva, rendőrök már helyszíneltek.)

Ma reggel az Oskola utcán előttem teker egy nő, az életveszélyes sarkon (Somogyi-Oskola), balról a fal mögül szó szerint kiesik elé egy fickó, szétnézés nélkül, mobilon beszélve. A nő nem ütötte el, csak majdnem, valamit morgott, erre a pasas visszaszólt, hogy neki van elsőbbsége. A nő ezt már nem hagyta szó nélkül, visszakiabált, hogy azért szétnézhetne.

És mindkettőnek igaza volt. (De ha a fickó ezt legközelebb egy autóval csinálja meg, legfeljebb a sírkövére lesz rávésve, hogy "Elsőbbsége volt!".)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr236295724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása