Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Mánmegin'

2015.05.18. 10:52 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged bicikli meddigmegyahulyites

Mint tavaly. A sok idióta idén is az maradt.

Dóm tér eleje az Oskola utca felől. Kerékpárút vége tábla, alatt bazi nagy fehér, "lécciszájjámánleéstójjadabringátalezártterületen". Hátazértsetolom. Hogy miért?

1. A nagy fehér "léccitójjadmár" nem KRESZ tábla. Leszarom. (Elképzelem, hogy az út mellett áll egy ember sárga mellényben, és kiabálja az autósoknak, hogy "harminccalmennyé!". Biztos annyival mennének ők is.)

2. A "Kerékpárút vége" tábla miatt nem kell tolni a bringát. (Segítek: a "Kerékpárral behajtani tilos", vagy a "Gyalogos övezet" tábla után bizony kéne. Egyúttal ezek bármelyike feleslegessé tenné a nagy fehér lécci táblát is. De nehogy belenézzen valaki a KRESZ-be, egyszerűbb a tavalyi baromságot kirakni idén is.)

3. Nincs semmilyen lezárt övezet. Már megint kirakták egy héttel hamarabb a táblákat, merő szívatásból.

4. Ráadás: aki az Apáthy utca felől jön (Dugonics téri kerékpárút irányából, a Somogyi könyvtár mellett kanyarodva rá a Dóm térre), annak semmilyen tábla nincs kirakva. Ja, hogy csak az egyik irányból tilos? Igen, valóban, a táblákat odébb kellett volna tenni, az árkádok vonalába.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr87469416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása