Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Erdőmezőfüggetlen

2008.07.03. 13:00 | bonifac | 1 komment

Címkék: zöld parkolás

Kőkapun voltam kicsit kikapcsolódni. Ez nem egy település, inkább csak egy szálloda, egy vadászkastély, és egyéb ifjúsági szállók, egy étteremmel, a zempléni hegyek közepén, ahová egy risszrossz úton kell kimenni Kishutáról, kb. 5 km-t. (Googlemaps-en rajta sincs.) Szóval amolyan világvége. Térerő semmi senkinek.

Itt fotóztam pár köcsög módon parkolót, nem bírtam megállni. Nem kell ahhoz nagyváros, meg nagy fekete SUV, a világ végén is lehet paraszt módon parkolni. (A képekre kattintva nagyobban is megnézhetőek.)

Az első Astrás remekül bemutatja, hogyan álljunk el két helyet az étteremlejárat és a szomszédos autó között. (Bőven elfért volna úgy, hogy mellé is tudjon állni valaki, és mindketten kényelmesen kiszállhassanak. De nem.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik egy zseni apuka, kis családjával feljött a hegyre, enni az étteremben, meg sétálni egy kicsit. Beállt a lebetonozott parkolóhelyre, elöl hagyva majdnem két métert. Ja, hogy így a kocsi segge kilóg az útra, gyakorlatilag megközelíthetetlennél téve a szállodát autóval? Kit érdekel... Jó pár órát állt így, és nem jött rá, hogy ő a hülye.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr64551112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vegaaa 2008.07.04. 11:49:25

nem, nem ö a hülye. az a rohadt fenyöfa pont ott mögötte nött ki :)
az emberek hüjek mindenhol. nemrég voltam ilyen falunapokon győrtől nemmessze egy nagy zöld placcon. a kaosz elv alapjan vegülis müködött valahogy a parkolasi rend. a palmat viszont egy helyivaganycsavo vitte a kb. 1.1-es puntojaval tele optikai tuninggal. ahogy beért a sürüjébe arcoskodni akart a népnek és elkezdte huzni neki ott a pusztába. aztan megtalált pár gödröt... az ilyenek csak ebböl tanulnak sajnos.
süti beállítások módosítása