Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Sofőrtípusok: nagymama

2007.10.11. 17:56 | bonifac | 1 komment

Címkék: sofőr

Nem feltétlenül idős, és nem is feltétlenül nő. Ő az, aki mindig lassú és megfontolt. Már-már kórosan. Soha nem okoz balesetet - tehát biztonságosan vezet?! - de mindig dührohamot kapnak mögötte. Országúton 70-nel, városban 40-nel megy, az ülést teljesen előrecsúsztatva, felsőtestét előredöntve, görcsösen markolja a kormányt, és mereven néz előre (csőlátás). Városon kívül - nappal legalábbis - fényszórót nem kapcsol - a kapcsolás művelete esetleg elvonná a figyelmét -, előzni soha nem előz. Visszapillantó tükör és indexhasználat igencsak esetleges.

Keveset vezet és emiatt rutintalan. Nem is szeret vezetni, és emiatt stresszel is. Ne dudáljunk rá, kiszámíthatatlanul reagálhat ijedtében. Ellenben ha békén hagyjuk, kiszámítható.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr43138894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dfdsf 2007.10.12. 09:33:01

Ez vagyok én, csak férfi vátlozatban. Minden szimptóma stimmel, kiv. az index-/tükörhasználatot, azt szoktam.
süti beállítások módosítása