Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Gyerekülés a buszban

2008.11.27. 18:50 | bonifac | 1 komment

Címkék: kresz

Tököm kivan. Napok óta ez a hír megy mindenütt, hogy a balesetben felborult kisbuszban megsérültek a gyerekek, és hogy miért voltak bekötve, meg miért nincs benne gyerekülés.

A bulvártévék összes tudósítása úgy van beállítva, hogy a busz fúj így, fúj úgy, lovagolnak a gyerekülések és a biztonsági övek hiányán.

Hát persze, mert ez sokkal jobban kavarható szar, mint az az aprócska, de nem mellőzhető tény, hogy az egész balesetért a Mitsubishi pickup sofőrje a hibás, aki ívben szarta le a jobbkézszabályt. De erről szó nincs, nem is említik, mert nem hír, hiszen mindennap megesik többezerszer.

(Vajon mi lenne a hír, ha egy felnőtteket szállító busz borult volna, akik között esetleg még állva utazó is lenne. Mert jó eséllyel borult volna, hiszen a terepjárónak kikiáltott pickup oldalról ment volna neki.)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr32791870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vegaaa 2009.02.27. 18:17:06

hasonlo dolgokon énis agyaltam már. amikor bicajosként kerülök ki egy szabálytalanul parkoló autót >> hüje kerós mit keres itt az út közepén
de ma is volt a délmagyarban hogy szegény autósok nem férnek el a belváros kis utcáiban csak centizgetve. rossz a forgalomszervezés, egyébként is miért vannak az autók kitiltva a szt. istván térről stb. mindennel baj van, de az sosem esik le hogy sok az autó és egymástól nem férnek el. nem a botka miatt, nem a forgalomszervezés miatt, nem a házak miatt, nem a biciklis miatt.
a sok lusta ember ott totyorog a saját mocskában és mutogat kifele, nehogy aztán véletlen egy icipici áldozatot is hoznia kelljen annak érdekében hogy elférjünk EGYMÁSTÓL.
süti beállítások módosítása