Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Arab terrorista

2018.09.11. 10:02 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged tahó

A Semmelweis utcán, a SZOTE menza előtt álltak, ott tekertem el mellettük. A gördeszkás ekkor még a kezében tartotta a deszkáját. Úgy köszöntek el egymástól, hogy "Nice to meet you!" :-DDD

A Boldogasszonyon már a szembejövő kerékpársávban ment át, szétnézés nélkül, ezért hagyott le. A Vitéz utcán persze utolértem, így volt alkalmam látni, hogy a Szentháromságon is szétnézés és lassítás nélkül megy át a gördeszkán, autó is jött, épp nem ütötte el (vészfékezés nem volt).

Mondjuk a TIK környékén gyakran érzi úgy az ember járműben/járművön magát, mint egy óriási karámban, ahol süketen és vakon tolonganak a birkák.

Az ilyen arab (nem egészen fehér volt, és tört angolsággal beszélt) "terroristáktól" meg remélem, előre kérik el a tandíjat, mert ebben a stílusban nem biztos, hogy megéri a félév/tanév végét.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr6514234157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása