Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Harmadik menet

2007.08.11. 15:28 | bonifac | 1 komment

Címkék: tahó

Szeretném üdvözölni a kedves édesanyját, keresztanyját, meg a nénikéjét is annak az ezüstszürke Passatnak (rendszám: BRILL-1), aki tegnap délután Kecskemét és Nagykőrös között khm, mondjuk megelőzött.

Tipikus példája az utak istenének, akire nem vonatkozik semmilyen szabály, aki sérthetetlen és bármit megtehet. Ameddig láttam távolodni, kb. így is tett.



(Vigyázat, általánosítás következik! Akinek nem inge, ne vegye magára.

Érdekes, hogy régebben az Audi/BMW/Mercedes trió volt az, amiktől senkit nem lepett meg, ha leszorított, erőszakosan előzött, egy szóval köcsög volt, na.

Manapság, azt kell, hogy mondjam, hogy - talán azért is, mert több van belőle, mint a fent említett háromból - de felzárkózott melléjük a Volkswagen. Talán azért is, mert a konszernen belül felfelé 'tolta' őt a Seat és a Skoda, így presztízsben - és persze árban is - feljebb került. Mindenesetre ha az engem utolérő autón egy kistányérnyi VW emblémát látok, egyáltalán nem lep meg, ha úgy viselkedik, mint egy kopasz.)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr52137550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cuebler 2007.08.12. 15:31:29

ha akarod, add át személyesen az üdvözletedet "brill-1"-nek a kecskeméti vw-kereskedésben :) az ilyenek tényleg azt hiszik, hogy ők xarták a világot. egyébként egyetértek veled, a vw beérte "presztízs"-ben az audi-bmw-mercedes triót.
süti beállítások módosítása