Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Parkolás (3.)

2007.08.17. 15:07 | bonifac | 3 komment

Címkék: szeged parkolás

Mintha ő sem volna egészen szabályos, bár nem mértem meg, milyen messze áll a zebrától. Rendszeresen. (A villamossíntől jobbra az épületben van neki valami cége.)



A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr74142448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pignon 2007.08.18. 15:43:30

Szerintem teljesen szabálytalan! Egyáltalán meglehet állni járdasziget mellett, főleg hogy megálló? ( Amúgy a képen nem 2+1 sáv van?)

Maxi 2007.08.19. 10:09:24

Hm. Szép fotó, köszi! Kijelölt megállóhelyen valóban tilos megállni, de ez itt villamosmegálló járdasziget, tehát ezzel még a jármű megállóba való beállását nem befolyásolod. Az viszont már ide tartozik, hogy tilos megállni a villamos megállóhely járdasziget és a hozzá közelebb eső járda közötti területen. Akkor is, ha netán meglenne a zebrától mért 5 m távolság... (legalábbis én így tanultam) :o)

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2007.08.19. 11:58:44

temkiraly: Nem, kétsávos csak az út, igaz elég széles. Szoktak is mindkét oldalon rendszeresen parkoni. (Szeged, Petőfi sándor sugárút belső vége)


Maxi: Nekem csak az rémlett, hogy a zebra előtt tilos megállni 5 méteren belül. Utána akár rögtön is szabad (persze nem a zebrán).
süti beállítások módosítása