Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

FRVége

2010.04.05. 12:23 | bonifac | 4 komment

Le vagyok törve.

Azt is most tudtam meg, hogy leállították a gyártását (még tavaly), de csak most jelentkezett az árlistákon ez a tény. A Honda FR-V-ről van szó, az egyetlen középkategóriás egyterű kedvencemről. (Tényleg nincs más, ami helyette kéne.)

Tény, hogy meg kell szokni dolgokat benne, de a 2x3 ülés felállás akkor is jobb, mint a hétülésesek, amelyeknél nem marad csomagtér. (Kivétel a csatahajó méretű, furgon alapú személyszálíltó kisbuszok hosszú változata.) Ennél tisztességes csomagtér van mindig.

A Fiat Multipla is kultuszautóvá vált, de annak is leálltak a gyártásával. És most az FR-V-ével is. Állítólag nincs kereslet a hatülésesekre.

A három felszereltség, két motor kombinációból összesen egy (1x1) maradt. Az is ki tudja meddig. És csak két színben.

Hát erről is lemaradtam.

 

De egyet még megfogadok. Ha beesik egy gyors lottóötös :-), azonnal veszek egyet. Ha még tudok. Annál is inkább, mert az az egy motor pont a benzines, amit akartam volna, a felszereltség a(z eddigi) középső, ami tökéletesen megfelel, és a két szín egyike az a sötétkék, ami pont tetszett (az FR-V-ket alapvetően kétféle színben látni mindig, feketében és ezüstben).

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr511895941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titan 2010.04.06. 11:10:03

Ezen a héten az ötöslottót péntek és szombat előtt add fel (hogy növeld az esélyeimet a különnyereményekre :P)

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2010.04.06. 14:01:29

@titan: Már feladtam (öthetes). :-) Sok szerencsét.

titan 2010.04.09. 11:04:23

Köszi.
Így nehéz lesz beesnie egy lottóötösnek :D

titan 2010.04.09. 11:05:40

bocs, félreolvastam... Sok szerencsét neked is :)
süti beállítások módosítása