Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Tegnap vissza

2007.07.09. 11:56 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: tahó gyorshajtás

Tegnap késő délután relatíve eseménytelenül jutottam vissza Szegedre.

Bár üzenhetnék a DFY-348-as rendszámú Renault 19 sofőrjének (Kecskemét-Katonatelep előtt találkoztunk), hogy ha neki öngyilkos hajlamai vannak, és fikarcnyit sem ér az élete, azt lesz szíves otthon a padláson egy darab kötéllel lerendezni, és nem az úton.

Az olyan siralmasan primitív alakokra, mint az IHF-(?52, bocs nem figyeltem) rendszámú sötét ötajtós F-Astra sofőrje, aki megelőz 140-nel, majd az előttem 100 méterrel haladót is, majd fékez, és bekanyarodik balra egy tanyára (5-ös út, 103-as km környéke, tanyaközpont) mert megérkezett, nem tudok mit mondani. Megérte. Biztos.

Ja, voltak rendőrök, vagy 4 helyen is az 5-ösön Kecskeméttől, de nem igazán csináltak semmit, csak álltak az út szélén és néztek szigorúan.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr58114544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása