Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

MTV Generation

2007.07.31. 12:37 | bonifac | 2 komment

Címkék: tahó

Vasárnap kora este Kecskemét belvárosán vezetett át az utam. Piros lámpánál mellégördült egy piros, ötajtós Ford Fiesta (rendszáma IZW-482, ha jól emlékszem) oldalán fekete matricatuning (fekete lángok). Ablak leeresztve, benne egy ottani HVCS. Átnéztem. Nem hittem a szememnek (tudom, le vagyok maradva). A középkonzol előtt egy legalább 15 cm átmérőjű színes képernyő (DVD/TV/HDTV/VCD akármi), amin Viva vagy MTV ment. Azt nézte a gyerek menet közben.

Itt tenném hozzá, hogy az én véleményem szerint a zenét hallgatjuk, nem nézzük. De aki órák hosszat el tud nézni egy 'zenetv-t', az máris igencsak siralmas bizonyítványt állított ki szellemi képességeiről.

Ami ebben dühítő, az a szokásos magyar hozzáállás.
1. Az, hogy ő a töpörödött agyával fel nem fogja, hogy ez veszélyes, az egy dolog.
2. Az, hogy rendőr nincs sehol (és ha volna is szarna rá), aki megbüntesse, az egy másik.
3. De hogy lehet ilyet engedni beépíteni? Úgy vágnám ki műszakin, mint macskát szarni. Álló motornál vagy üresben működhessen, de máshogy nem.
4. Ha mégis úgy építi be, akkor meg kitépni belőle, a köcsög mindenit a tahójának.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr62128150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marsattack 2008.05.28. 03:15:10

Távol álljon tőlem hogy feleslegesen belepofázzak , és értem is és osztom is a véleményedet.. de az MTV generáció fogalma valami egészen más.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2008.05.28. 07:48:31

Igaz, valamivel későbbi és magyar/balkáni kellene. Viva Generation?
süti beállítások módosítása