Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Parkolás (4.)

2007.08.21. 17:15 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged parkolás tahó

Ma délelőtti friss képek.




























































Jól látható, hogy ez már az emberi ostobaság netovábbja. A felszedett út mellett azért is megállok, hiszen ez az én kapum. (A Citroen C3-ra gondolok, ha nem volna nyilvánvaló.) Az, hogy nem lehet az utcába bejönni tőlem, meg nem érdekel.

Hiszen rövid utca, menjen körbe. (Bár a többi ott parkoló kocsitól megfordulni nem egyszerű.) Az első fotón látszik, hogy megállhatott volna előrébb is, akkor nem zárná le az utcát.

De az is lehet, hogy csak én vagyok rosszindulatú, és ő már ott állt hamarabb, és közben csinálták oda a lyukat, merő gonoszságból. ;-)

Vagy lehet, hogy csak öt percre állt meg, beszaladt. (Ezt sajnos tudom, hogy nem igaz, minimum egy félórát állt ott, de inkább 2-3 óra lehetett.)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr67145190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása