Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Ránk vigyáznak

2009.02.09. 20:14 | bonifac | 3 komment

Címkék: szeged rendőr tahó

Sétálok ma este haza nyolc körül a garázsból, már az utcasarkon befordulva feltűnik a kiabálás. Áll a ház előtt egy Ford Fusion (menetiránnyal ellentétes oldalon, szembe a forgalommal), jár a motor, ég a fényszóró (álló autón, kivéve forgalmi okból ez is tilos), ja igen, xenon (tudtommal a Fusionhoz ez nincs, de amúgy sem hinném, hogy gyári volt, újabb szabálytalanság).

A sofőr ablaka teljesen lent, egy nagydarab kopasz sapkában, bal kéz ablakon kilóg cigivel, a balban mobil, és üvölt. "Nyomd meg az AV-t és léptesd lefelé. Mi van a tv-n? Nem, nem, jó, bazmeg olyan hülye vagy mint kurvaanyám fasza, te töketlen állat. Add már oda a Sanyinak, te barom, a kurva életbe." Hasonlók röpködnek - nem igazán tudom reprodukálni, nem törekszem ilyen irányú beszédkészségem fejlesztésére - hosszú perceken át, az egész utca zeng tőle, a két ötemeletes között frankón visszahangzik az üvöltve káromkodás.

Álltam egy kicsit a lépcsőházajtóban, néztem a bunkóját, de hiába. aztán, mire pár emelettel feljebb értem, elmentek.

A legfontosabb: a Fusion orrán mágneses matrica: VÁROSŐRSÉG. Ránk vigyáznak a kedves fiatalemberek. Köszönjük. (Rendszám: KNY-391.)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr81933201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2009.02.27. 20:04:46

Sötét volt. Azt hiszem, inkább szürke.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2009.04.06. 00:10:24

Metálszürke volt,láttam nappal, a rendszám is egyezik, itt lakhat valahol. Három szép szekrényember ült benne, ült is szegény Fusion.
süti beállítások módosítása