Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Taxisok

2009.02.19. 19:41 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged tahó gyorshajtás

Üzenem annak a fekete Mercedes E taxisnak (rendszám: EBC-724), aki ma este negyedhét után befordult az Ady tér felé (Szeged) az egyirányú utcába, naná hogy a tilos irányból, majd a TIK-ig tartó kb. száz métert padlógázon, legalább 70 km/h-ra gyorsítva tette meg, ahol nagyot fékezve tett ki haverját, és ráérősen szöszmötölni kedtek a kocsik körül, hogy a KURVA ANYJÁT (üsse el egy magafajta)! Ha öt méterrel előrébb járok, elgázol.

A másik kedvenc taxisomról majd teszek fel képet. Ő az a sötét bunkó, aki mindig a Pille utcába jár pisálni. Rendszeresen. Megáll, bemegy a bokor mögé, amely elválasztja az utcától, csak arról az apróságról feledkezik meg, hogy mögüle olyan 200 lakásból lehet tisztán látni. (Ja, és olyan 300m-re van egy benzinkút is, ha netán higiéniára vágyna, és nem hugyos kézzel vezetni egész nap.) De majd csinálok én róla a pöcsére zoomolt képet.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr35953433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása