Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Anyád

2013.05.29. 15:26 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged bicikli tahó

Már másodjára találkozom egy köz- és önveszélyes anyukával.

Tegnapelőtt jött lefelé a Belvárosi hídról (a jó oldalon), én épp a híd lábánál vártam a zöldet az Oskola utca felé. Elég gyorsan gurult, gyerek hátul a gyerekülésben (nem is tudja milyen veszélyben), a Stefánia felé kanyarodott, el a közveszélyes doboz mellett. Az volt a szerencséje, hogy nem vártunk túl sokan átkelni, mert láttam már nagy vészfékezéseket itt, amikor a sok várakozó - és a doboz - miatt nem férni el. A drága anyuka ugyanis bőszen mobiltelefonált közben. (Kanyar, lejtő, gyerek, "doboz", potenciális vészfékezés: és ő telefonál. Az egy dolog, hogy a KRESZ szerint is tilos, de hogy magát és a gyereket sem félti?! Ha sokan várunk ott, nem tudom eldobta-e volna a telefont, vagy csak simán eltaknyol gyerekestől.)

Erre ma újra találkozom vele. Ugyanúgy a hídról jött lefelé, de most az Oskola utca felé kanyarodott. Még a hídról lejövet balra kanyarodva majdnem összeütközött egy bringás nővel (aki az Oskola utca felől kelt át a Stefánia felé), láttam is, hogy mozog a szája a másiknak, biztos nem jónapot kívánt neki (mert főhősnőnk a jobbratarts-ra persze szart, ahogy épp sikerült az ív félkézzel).

Majd a Roosevelt téri lejtős részen kihúzódott jobbra, az oszlopokon kívülre, majd amikor elérte az úttestet, visszarántotta a biciklit balra. Pont elém. Mivel addigra én is odaértem. De már számítottam rá, mivel megint mobilon beszélt folyamatosan az idióta picsája. A gyerek ugyanúgy hátul, a bicikli stabilitását rontandó, elöl a kosárban most volt egy gyerekbicikli (műanyag futóbicikli, de oldalra kiállt rendesen).

Ennyire felelőtlen idióta hogy lehet valaki? A gyereket sajnálom csak, mert ő nem tehet semmiről, ha a tökkelütött anyja miatt megsérül. (Ja, sisak nem volt a gyereken.)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr265332327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása