Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Gyerekgyilkos

2017.03.22. 10:19 | bonifac | 2 komment

Címkék: gyalog tahó zebra

Megyek fel a rakparton az árvízi emlékmű felé, felérek, kanyarodok, jön egy pasi egy nővel, tol egy babakocsit, benne gyerek. Egy pillanatra megáll, majd amikor már kb. 10 méteren belül vagyok, lelép elém, tolva maga előtt a babakocsit.

Ha nem bringával vagyok, elgázolom a babakocsiban ülő gyerekével együtt. Így is blokkolóra fékeztem a hátsó kereket. Ekkora barmot ritkán látni, elgázoltatja a saját gyerekét.

Egyébként ez Szeged egyik legveszélyesebb helye, valamiért minden gyalogos odaképzel egy zebrát. Pedig nincs! Csak járda van mindkét oldalon. Csodálom, hogy nincs naponta több baleset ott.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr8612361277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titan 2017.03.22. 11:35:19

Hát itt megoldás az lenne, ha kialakítanának egy zebrát.
Elég kretén forgalmi szituáció

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2017.03.22. 11:52:30

@titan: A felfelé jövő forgalom miatt nem annyira szerencsés. Ha megállnál a zebránál, simán belédjönnek hátulról (az emelkedő miatt érthető módon kicsit jobban nyomják a gázt).
süti beállítások módosítása