Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Pi-PicsáBa - Pí...

2021.01.10. 16:04 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged tahó

Feltételezem, vak vagy. Nem vettél észre egy kivilágított narancssárga autót fényes nappal.
Vagy csak szimplán tahó. Lefoglalt a kézből telefonálás. Na ja, nem futja kihangosítóra, vagy egy nyavalyás BT headsetre, majd legközelebb adok egyet.

Az autód is ezt tükrözi. Rongyrázó csóró vagy. Full feketére fújva, ML63 AMG felirat (még a felirat is fekete), aztán közben csak egy szaros dízel. Nem is csodálom, hogy el akarod adni.

Az biztos nem jutott az eszedbe, miközben életveszélyesen nem adtad meg az elsőbbséget a körforgalomban (az autódat messziről látva számítottam rá, ezért vettem el a gázt, volt egy olyan sejtésem, hogy ilyen autóval csak ordas tahó járhat), hogy ha ütközünk, akkor az én autóm lehet hogy totálkáros lesz, de az egész értéke nem lesz annyi, mint amennyi kár a tiédben lesz.

Legközelebb, ha találkozunk, belédmegyek. Úgyis el akarom adni én is, nem nagyon tolonganak érte (bár normális EMBER hamarabb veszi meg, mint a tiédet), így legalább a te köteleződ kifizeti (majd megvárod a rendőrt velem, úgyis te leszel a hibás). Te meg majd költesz még a tiédre eladás előtt, meg a malus-od is süllyeszted tovább kicsit. Az meg, hogy ha te kapsz pár év letöltendőt ráadásnak, nekem megér pár sérülést.

Azt még értettem, hogy a Lidl mellett csak azért álltál meg a pirosnál, mert előtted megálltak. De a körútra kanyarodva miért fékeztél a zebránál? Hiszen az csak egy nyomorult gyalog volt....

 

A poszt címe a rendszámod amúgy, nehogy elfelejtsem. A nagybetűket a követi.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr5416383196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása