Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Repülőnap és vélemény

2007.08.13. 15:54 | bonifac | 2 komment

Jöttem tegnap délután Cegléd felől Kecskemét irányába a 441-esen, ami ugyan "számszakilag" nem tűnik fontos főútnak, de elég nagy forgalmat bonyolít.

Hétvégén volt Kecskeméten a repülőnap, és hát milyen a magyar ember? Potyázik, ha tud. Ez eddig rendben is van, ilyenek vagyunk A 441-es út Katonatelep utáni szakaszáról elég jól rálátni a repülőtér feletti légtérre. Állt is ott autó jó pár, lógtak ki belőle távcsővel, ültek szinte a tetején.

De a legtöbben nem ám lehúzódva, á dehogy. Csak úgy megállva az út szélén. Nehogy elférjen a kétirányú forgalom. Gratulálok! Majd átszállunk felettük mi is.

------------

Más: Kecskeméten belül megálltam tankolni a Jet kútnál, ami mellett megy el az 5-ös is, egy körforgalomnál, ahová a repülőnapról is jött sok ember és autó. Megjelent egy Lamborghini Gallardo Spyder, kanárisárga. Fickó feszített is benne, tett egy kört, pörgette a motort, ahogy kell, nézték is sokan. De az eléggé meglepett, hogy "normális" rendszáma volt (és nem is valami könnyen megjegyezhető). Az autó bőven elég feltűnő, úgyis megjegyzik, akkor miért sajnálta a pénzt egy egyéni rendszámra (LAMBO-1, vagy valami hasonlóan fantáziadús akár)? Egy 50 milliós autónál? Bár nekem soha nem lesz, de ha lenne, akkor már tuti egyéni rendszámos lenne. De ez csak az én véleményem.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr44138888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pignon 2007.08.13. 17:11:32

Én úgy tudtam, hogy olyat csak magamutogató újgazdagok szoktak rendszámmal keménykedni. Ez az ember meg lehet, hogy egyszerűen csak szereti a jó autókat.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2007.08.14. 14:13:41

Ha láttad volna az emberkét, nem biztos, hogy ezt mondanád. :-) De attól még lehet.
süti beállítások módosítása