Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

"Ellenszenvesnek lenni"

2007.12.10. 14:32 | bonifac | 1 komment

Címkék: tahó tompított villogás

"Jön valami kék fényű izé. Az egyik lámpa az eget, a másik az autó orra előtt a földet világítja, nekem meg közben kifolyik a szemem: csakis valami utólagos xenonkókány lehet. Gyűlölöm, gyűlölöm."


"A gyári lámpák látványos szintellenőrzése természetesen kimarad, mert ezek az olcsó rendszerek erre nem alkalmasak. Elsősorban ezért aggályos az ilyen fényforrások használata. Kicsit jobban megpakolt autóval – dinamikus szintellenőrzés hiányában – tényleg büntethetjük a szembejövőket."

"Összegezve: az automatikus ablakmosónak és szintszabályozás nélküli utólagos beépítéseknek hivatalosan hugyoztak. Ne higgyünk a forgalmazóknak, ha azt mondják, ebből nem lehet gáz, és ne csodálkozzunk, ha közúti ellenőrzés során jó esetben megbüntetnek, rossz esetben akár soron kívüli műszaki vizsgára rendelnek. Vizsgára se menjünk ilyen autóval."


Kedves Ákos!

Legutóbbi cikked (http://totalcar.hu/magazin/technika/hid) az Égő család újabb szegénységi bizonyítványa. (A pécsi motorosbaleset kapcsán feleséged korábbi, a Belsőségen nagy port felvert megnyilvánulására gondolok.) És még udvarias voltam.

Mert ugye azzal tisztában vagy, hogy pont most végeztél el egy illegális, általad is megállapítottan teljesen szabálytalan átalakítást a kocsidon. De ezt te letudod annyival, hogy ne menjünk vizsgára vele. Az átalakítás egyszerűségének leírásával pedig tulajdonképpen buzdítasz másokat is erre.

Nem elég a kókányolt szar xenon az utakon? Még többet akarsz? Remélem minél több fog menni belőlük MÖGÖTTED IS, mert ezek még az éjszakaira állított tükrön keresztül is vakítanak. Te is írtad, hogy gyűlölöd, akkor most jobb érzés, hogy te is a gyűlöltek közé tartozhatsz? Igaz, te beállítottad a falnál, de hidd el, ez lesz az a lépés, amit a legtöbben kihagynak. Mert szarnak másokra. Mert ilyenek vagyunk mi magyarok.

Ami pedig illegális sufnituning rovatodat illeti, legközelebb feltételezem olvashatunk a következő témákról is:

- Hogyan vágjuk ki a katalizátort teljesítménynövelési céllal
- Hogyan ültessünk autót a menetkényelem teljes feláldozásával
- Hogyan csinálhatunk gyorsan és könnyen lakótelepébresztő kipufogót fémfűrésszel?
- Melyik típusú menetközben a sofőr számára is nézhető TV-t ajánlod
- Milyen lakkot használjunk a hátsó lámpa feketítésekor, hogy biztosan legyen alig látható a mögöttünk jövő számára


Köszönjük, Ákos. Igazán köszönjük.

(A szar, gagyi xenon által elvakított, tehetetlenül káromkodó autóstársak nevében is.)

Szégyen. Egy autós médiumnak pont az ilyesmi ellen kéne tennie, mint azt általában próbáltok is. Erre engedtek megjelenni egy ilyen hányást.

Gratulálok.


Nem volna korrekt, ha nem közölném a fentire kapott választ:

"Köszönöm a hozzászólást.

Ajánlom figyelmedbe a nyomtávszélesítős cikkemet. Az is hasonló
gányolás. De az ötleteid is jók, dolgozni fogok rajta.

Üdvözlettel
Égő Ákos"

Olvastam. Gányolás. Viszont nem zavar másokat.
Gúnnyal pedig jól el lehet intézni mindent. (Én már csak tudom.)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr78255474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elprotector 2007.12.10. 20:33:52

ez a csóka égő
süti beállítások módosítása