Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Verseny

2008.02.10. 12:33 | bonifac | 1 komment

Címkék: gyorshajtás sofőr

Több helyen lehetett olvasni a Bécsi úti balesetről, ahol az anya meghalt, és egy két éves gyerek is megsérült. Állítólag az apa versenyzett két másik autóval, amelyek sofőrjei a baleset után cserbenhagyták.

A versenyzés nem bizonyított a rendőrség szerint, bár szemtanúk ezt állítják.

De akkor is felmerül a felelősség kérdése. Az anya nem volt bekötve (kirepült az autóból). Nyilvánvaló, hogy nem 50-nel mentek, na persze éjszaka miért ne száguldjon, a kocsi képeit elnézve ez egyértelmű. (Az autó lényegében felismerhetetlen.)

Milyen szülők az ilyenek? Az, hogy a saját életük semmit nem ér egyeseknek, az egy dolog, de hogy a gyerek sem számít? A gyereket őszintén sajnálom, ő nem tehet semmiről. De azért megkérdezném, vajon egy ilyen apa mellett felnőve ő milyen sofőr lett volna?

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr4333403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maxi 2008.02.11. 02:35:01

A képeket elnézve ha nem verseny, akkor esztelen előzés lehetett (a kanyarodósáv végén lévő járdaszigetre ugratott fel). Őszintén szólva, én azt csodáltam csak, hogy legalább a gyerek biztonsági gyerekülésben volt. Sokaknál az se divat. A kedvencem, amikor csemete(k) hátul hancúroznak az ülésen, a visszapillantón meg ott fityeg a rózsafüzér. In God we trust...

Hogy a gyerek mit tanult volna meg? Ha nem most történik ez a baleset, akkor sem biztos, hogy apuci megérte volna, míg a gyerek felnő egy jogosítványhoz. Ami ilyen közlekedési "kultúra" mellett talán nem is baj. Csak nem kellett volna mást megölnie. A sors igazságtalansága, hogy általában azok élik túl, akik a legkevésbé érdemlik meg. :o(
Tényleg, hogy állsz a halálbüntetési akcióval, kedves Terminátor?

ui.: Az a "Bocs, de leelőztelek" tábla meg elég beszédes.
süti beállítások módosítása