Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Darwin, segíts!

2010.07.29. 21:07 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged bicikli kresz tahó

Pont ugyanott történt, mint az előző. Hárman lassítottunk, és álltunk meg a Kelemen utca végén - a Zrínyiben jár az 1-es villamos is - , egyszer csak egy kopasz, tizennyolc év körüli suttyó, egy full telós bringán csak úgy keresztül, semmi lassítás, semmi szétnézés.

Csak néztünk kikerekedett szemmel.

Jött is egy autó, de szerencsére kicsit távolabb, és lassan. Remélem legközelebb a villamos jön. Meg fogom várni a rendőrt, és tanúskodni fogok, hogy a suttyó volt teljesen hülye, a villamosvezető nem tehet semmiről.

Akinek ennyit nem számít az élete, az miért él még egyáltalán? Ne éljen. Nem kell. Így is sokan vagyunk a Földön. Valaki nagyon vigyázhat rá fentről, mert kész csoda, hogy nincs naponta több kerékpárosgázolás, csak Szegeden.

A kopasz suttyó egyébként nem is sietett, odébb beértük, majd a Somogyi könyvtár végénél balra fordult, lassan gurult.


A végére egy kis olvasnivaló.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr492185805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása