Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Neveljünk

2011.06.26. 22:43 | bonifac | 1 komment

Címkék: szeged tahó

Kis hazánkban bizonyos autókban törvényszerűen baromállatok ülnek.

Nem lepett meg, amikor Algyő után feltűntél a 47-esen olyan kétszázzal, a sávok között cikázva. Elhúztál, hitted te. Aztán persze faszkodtál (mi van, beszart a GPS?), és egy piros lámpánál jóval mögém kerültél. Nyomultál is barom mód (sokáig hiába), hogy aztán később záróvonalat, forgalomtól elzárt területet leszarva, a szembesávban, az ott jövőt leszorítva elhúzz 100-120-szal (Szeged belterület, természetesen). Biztos megérte.

Dehát mi mást is várhattam volna egy fekete BMW X6-tól? (Rendszám LRZ-235, ha jól emlékszem, de lehet, hogy 535, nem néztem meg pontosan.) Undorító egy autó eleve, terepjárónak gyenge, sportkocsinak lassú, kombinak/SUV-nak szűk. Ótvar korcs. Csak a tulajai undorítóbbak nála.

Feszítettél kopaszon, oldalra dőlve, persze te is az olcsóbb BMW-t vetted, amiből kihagyták a biztonsági övet.

De hogy ezt tanítsd a melletted ülő, 14-16 év körüli fiadnak (az ő oldalán is kihagyták az övet a spórolós svábok)? Akiből így felnőttkorára ugyanolyan (belül) kopasz, végtelenségig önző, másokat eltaposó, mindenki által utált (a haverok persze a pénzéért jópofiznak előtte), köcsögállat lesz, mint te. Nagyszerű.

Gyors és magányos halált kívánok. Kár élned. Legfeljebb száműzetésben a kannibálok földjén.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr383017269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2011.06.27. 10:18:04

Nincs szerencséd, újra összefutottunk ma reggel. Járó motorral (fúj dízel) újságot olvastál a Novotel parkolójában. Így van alkalmam javítani a rendszámot: LRZ-434.
süti beállítások módosítása