Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Cserbenhagyó kerékpáros

2011.08.23. 19:00 | bonifac | 1 komment

Címkék: bicikli gyalog

Vagy mégsem?

Ebben a hírben az van, hogy gyalog- és kerékpárúton történt az eset.
De a tv2-es riportban a tábla szerint kerékpárút!

Vagyis két dolog miatt nagyon úgy tűnik, erősen csak bűnbakot akarnak csinálni a bringásból, és rákenni az egészet.

1. Ha tényleg kerékpárút, akkor a nőnek semmi keresnivalója nem volt ott, ő a hibás (de minimum ő is hibás).
2. Ha egyszer a bringás megállt, megkérdezte az asszonyt, aki azt mondta, semmi baj, akkor miért kellett volna megvárnia (sőt, egyáltalán hívnia) a rendőrt vagy a mentőt?

Segítséget igenis nyújtott. Volna. Az asszony azt mondta, semmi gond, vagyis úgy tűnt nem történt személyi sérülés (ekkor kötelező rendőrt hívni). A bringás elment (nem is érezte magát hibásnak, miután elgázolt egy figyelmetlen gyalogost a kerékpárúton). Most meg a hírekből tudja meg, hogy cserbenhagyás miatt keresik?

Abszurd.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr123174196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vegaaa 2011.08.30. 22:20:26

nem ritka az ilyen zsigerböl hirközlés. pár hónapja jelent meg a délmagyar online cimlapján, hogy vásárhely közelében egy külterületi vasuti átjáróban halálra gázolt a vonat egy kerékpárost. aztán kiderült hogy végülis a szerencsétlenül járt ember átTOLTA kerékpárját a tilos jelzés ellenére, onnantól pedig ugye gyalogos. kértünk helyreigazitást, ami a délmagyar részéröl meg is történt. ekkor jutott eszembe hogy ez oké (mert szóltunk), de vajon akkor a rendörségi statisztikáknak mennyire lehet hinni, mert a helyszineléskor ettöl függetlenül simán úgy kerülhet jegyzökönyvbe az ügy, hogy kerékpáros által okozott halálos baleset. aztán ez később sajnos beigazolódott, amikor a KSH éves baleseti statisztikáit elemeztem. volt olyan bejegyzés, ahol halálos baleset OKOZÓJAKÉNT tüntettek fel egy baktói kerékpárost, miközben a körülményekhez világosan oda volt irva, hogy egy idős bácsi a Pihenő utcán kerékpározva kapott szivrohamot és a helyszinen életét vesztette. rengeteg kérdés merült fel bennem....
süti beállítások módosítása