Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Kutyabolond

2011.12.02. 23:07 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: állat szeged sofőr

Nem a kutya bolond, és nem a gazda kutyabolond. Csak egy kutya. Meg egy bolond. Velük találkoztam ma este hat körül a Szilléri sgt-nél, a híd lábánál. Egy fickó sétáltatott egy kutyát kocsiból. A kocsit közben persze vezette, a kutya - nagytestű pásztorkutyaféle -  az ő oldalán (!) futott, a pórázt a kezében tartotta. Az autó egy piszkosfehér kombi kocka Lada volt. Az ürge megcsinálta, hogy haladt az úton kutyástól - lassan, a forgalmat feltartva - , majd mivel a kutyára rájött a jelölhetnék, megállt az úttest baloldalán (!), hogy a kutya vizelhessen. (Mivel a sofőr oldalán a kutya, a póráz meg rövid.) Aztán üvöltött vele, hogy siessen (szegény kutya), majd továbbrángatta.

Láttam már hasonlót, faluhelyen, kis forgalmú utcában. De sosem gondoltam, hogy egy nagyváros közepén ilyenbe botlok.

Ekkora debil idiótát. Ha valami gáz van, elütteti a kutyát? Esetleg ha neki kell elrántani a kormányt balra, ő üti el? Minek az ilyennek egyáltalán kutya? Végül is csak a kutyát sodorja veszélybe. Meg magát. Meg a többi közlekedőt, aki simán félreránthatja a kormányt egy szembekocogó kutya miatt, amit a sötétben későn vesz észre.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr273432841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása