Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Kerekekkel kevesebb

2012.02.28. 18:37 | bonifac | 2 komment

Címkék: szeged bicikli

Jövőhéten visszaváltok a bringával közlekedésre.

Biztos fogok fázni az elején, biztos meg fogok ázni, anyázni (én és engem), biztos felcsapnak majd. És jó sokan leszünk - mármint kerékpárosok, ami baj, mert sok bringás közt csak sok hülye van, de több bringás közt még több a hülye.

De már alig várom.
- Mert unom a tömegnyomort a villamoson/trolin (az SZKT/Tisza Volán képtelen igazítani az egyetemistákhoz a járműméretet, pedig nem volna nagy művészet), ami csak rosszabb lett, eddig is ritkítottak járatokon, március 1-től még rosszabb lesz a helyzet, pedig ez itt nem BKV.
- Mert végre akkor indulok, amikor akarok, és gyorsabban fogok tudni közlekedni (a ritkított tömegközlekedés végképp alulmarad).
- Mert nem szedek össze valami vírust a sok betegeskedő emberrel teli buszon.


Más alternatíva egyelőre nincs.

Robogó: az időjárásnak ugyanúgy ki vagyok téve, picit gyorsabb, de tankolni is kell. Nem érné meg, akkora távokat nem megyek, ha távolabb laknék Szegeden/től, akkor volna értelme. Így nem sok.

Autó: a mai üzemanyagáraknál?! Ha volna rá keret, akkor jó volna, valami használt városi dodzsemmel, amit nem sajnálok. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr754220733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szegedbicaj 2012.03.20. 23:34:27

Üdv újra köztünk :)

CSI

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2012.03.21. 20:48:38

@CsImi: Köszi.

Na de hogy most meg herrsnitt miatt szívjak a Dugó téren? Eh.
süti beállítások módosítása