Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Elsőbbség

2012.10.25. 10:58 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged bicikli kresz tahó

Szép jó reggelt kívánok a KKT-309 fehér Ford Fusiont vezető szukafattyának (lásd még SOB), aki ma reggel a Maros utcán - miután látta, hogy jövök bringával -, kitolatott elém (akadályozás), - majd amikor kerülni kezdtem balról - muszáj volt, különben vagy vészfékezek, vagy nekimegyek -, nagy gázzal elindult mellettem jobboldalt (elsőbbség meg nem adása), és gyorsított, miközben szemben egy Audi Q7 tulok jött, így kénytelen voltam fékezni (veszélyeztetés). Egy átlagos pasasnak tűnt, az asszonnyal mellette. Nem az volt, a nagy bunkók közé kell sorolnom. Amíg emlékszem a rendszámára, jobb ha zsebben hordja a tükreit.

Ami pedig az új csodálatos 30-as övezeteket illeti, senki nem adja meg az elsőbbséget. (De, eddig egyetlen autósra emlékszem.)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr724869267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása