Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Meleg van

2019.06.28. 11:13 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: szeged tahó

És ez sok mindenki agyára megy, vagy mi.

Tegnapelőtt délután este hat körül tekerek hazafelé itt. Nekem jobbról jön egy csaj egy egér-a-marson autóval. Én megyek, ő jön, nem lassít, húz balra. Megállok, mert elütne. Ő csak megy, és látom, hogy húzza a száját. (Le volt tekerve az utasoldali ablaka.) Szerintem nem jött rá végig, hogy jobbkézszabály van, és elsőbbségem lett volna.

Tegnap délután, Felső-Tiszapart. Megáll egy fehér VW a BELSŐ sávban, kiszáll az utasoldalról egy fickó, kivesz egy kutyát, és kimegy vele a járdára. Ha nem fékezek, elütöm. (Én a külső sávban mentem.) A fickót kellett volna, mert a kutya nem tehet róla, hogy a gazdája egy barom. Ja, nem egy kopasz volt egy pitbullal, nem. Egy seggdugasz baseballsapkás kisköcsög volt, valami kis pincsivel.

Ma reggel, Tisza Lajos krt, klinikáknál. Csak gurulok az árvízi emlékműtől befelé, a klinikák parkolójából kitolat elém egy faszi. Kikerülöm, látom, hogy még ő mutogat. Az ablaka le volt eresztve, és hallom, hogy még be is szól, hogy "Biciklizel, a faszom.." Igen, bazmeg, biciklizem. Te meg nem látsz, vagy szoptál a jogsiért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr2114916230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása