Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

A gyorshajtásról

2007.09.24. 19:02 | bonifac | 1 komment

Címkék: autópálya gyorshajtás

Mint korábban írtam, nem ÖNMAGÁBAN a gyorshajtással van a baj. (Nem mintha ezzel támogatni akarnám.)

De a legtöbb gyorshajtó erőszakos, türelmetlen és agresszív. És persze borzasztó jól vezet. Naná. A kocsijáról ne is beszéljünk.

Nekik kéne nem elfelejteni, hogy ők szegik meg a törvényt, és nekik kéne elkalmazkodni a többi, szabályokat betartó közlekedőhöz. Tehát autópályán nem levillogni és letolni a 140-nel kamiont előzőt, hanem lassítani, aztán ha kiment a külső sávba (ha nem akar kimenni, akkor lehet villantani egyet neki, de úgyis rájön), akkor lehet neki nyomni a 200-at, Egye fene.

És nem kéne elvárni, hogy más számítson arra, hogy mögüle valaki 250-nel érkezik, mert erre nem lehet számítani. Ami a lakott területeket illeti, azok pedig - racionális kitáblázás után - TABUK. Ott nem játszunk eszementet. A kanyargós hegyi szerpentineken sem dekorációk a táblák.

Azt meg végképp nem foghatom fel, hogy akinek 30-40-50 milliós kocsija van, és nyilvánvalóan nem bérből/fizetésből él, annak nincs ideje és pénze kimenni egy versenypályára? (Nincs hát. Aztán meg megy a felháborodás, hogy nem álltak meg segíteni nekik az autósok. Mit vársz, köcsög?)


Egy film a végére a lakott területen való gyorshajtáshoz (kicsit erős):https://www.youtube.com/watch?v=yVBfMMMUsGs

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr94139739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása