Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Urambátyám

2009.11.01. 20:03 | bonifac | 1 komment

Címkék: rendőr gyorshajtás

A mai jó volt. Este 6 körül, sötét, Hódmezővásárhelybe befelé gurulok a 45-ösön, már a településhatárt jelző tábla után jóval, olyan 55-60-nal (szép, hosszú széles egyenes). Egyszercsak hátulról egy Peugeot 206-os megelző, előz, legalább 80-nal. Aztán a következő lámpánál utolérem. Azt elhagyva megint előz, elhúz. Talán kétszáz méterrel később beérem, áll az út szélén, nyitja a csomagtartót, két haver pakol bele. A két haver egyenruhában, hátukon felirat: RENDŐRSÉG. Szolgálunk és védünk. A sofőr legalább 10 másodpercet nyert a szabálytalanságaival. Biztos megérte.

Aztán az algyői kútnál előttem ment, Szegeden meg elmentem mellette.

Háromajtós Peugeot 206, rendszám IYY-6xx, nem emlékszem pontosan a végére.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr521491596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2009.11.29. 22:06:42

Hát nem találkoztam vele ma újra... Még Hódmezővásárhely előtt, a stílus ugyanaz, 120 felett, alig fér bele az előzésből, megy mint állat. Barom.
süti beállítások módosítása