Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Orosz balkán

2022.04.08. 13:49 | bonifac | Szólj hozzá!

Régóta nem írtam már, de nincs is értelme sok.

A covid és általában az országban uralkodó helyzet a közlekedésen is erősen meglátszik. Ha egyszer a politikusok és haverjaik mindent megúsznak, az átlagember is úgy gondolja, hogy neki miért ne lehetne.

Nincs olyan nap, hogy ne futnék bele egy durva elsőbbségmegnemadásba (az az "oda se nézek, mert akkor meg sem történt" típus), egy-két ritka bunkó módon tilosban parkolásba, napi tucatnyi egyirányú utcába tilos irányból behajtásba (napközben direktben rálátok egyre, számolhatnám, de minek). És már nálunk is divat a járdán autózás, a jobbkézszabály meg valami balliberális csökevény lehet....

Rendőr sehol, ha mégis, pont lesz@rják azok is.

Így legalább nem kell asszimilálódni. Ha Putyin elfoglalja - sőt megkapja, tálcán nyújtjuk neki oda - ezt az országot is, és orosz gyarmat leszünk, a közlekedés máris olyan, mint ott, az "erősebb kutya b@szik" stílus, a "pontleszarom" hozzáállás (ajánlom a jövőre felkészüléshez a StopHAM videókat).

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr6017800753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása