Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Mit vegyek?

2017.07.18. 12:13 | bonifac | Szólj hozzá!

Autót vennék. Újat. Ötleteket várok. Van pár szűkítő feltételem, és az autógyártók pont ellenem dolgoznak. :-(

1. Hossz: maximum 4,4 méter. A magyarázat egyszerű, ennél hosszabb nem fér be a garázsba. Pár centi mozgástér van, de az tényleg pár centi lehet. (pár=2, érted? :-))

2. Csomagtér: minimum 400 liter. Itt van játéktér azért, a jelenlegihez tettem hozzá 10%-ot. Beférünk most is, de valahogy mindig tele van. :-(

3. A legnehezebb feltétel: szívó benzines motorral. Itt nem nyitnék vitát, dízelt nem veszek, és kisturbós benzinest sem szeretnék.

A joker elég kézenfekvő lenne: Dacia Duster. De azért itt muszáj megjegyeznem, hogy egy Japánban gyártott japán autó minőségéhez és megbízhatóságához vagyok szokva. :-)

Ami eddig komolyan benne volt a pakliban:
Honda Civic 5 ajtós 1.4 vagy 1.8 benzines: erre az új turbós lett és túl hosszú (és nem is tetszik).
Kia Venga: megszűnik.

Természetesen van listám a szóba jöhető típusokról (egyre rövidül), de hátha valaki felvet valami olyat, ami nekem nem jutott eszembe....

(Mint az talán látszik, prémium kategóriában nem gondolkozom, de ha ott akad valami...ki tudja)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr6412671829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása