Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Sofőrtípusok: bináris

2007.07.28. 14:10 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: sofőr

Meglehetősen egyszerű agyszerkezetű véglény. Dodzsemben kezdte, sajnos azon a szinten is maradt. A gáz- és fékpedáloknak csak a két végletét ismeri. Nem ártana megtanulnia vezetni. Úgymint: motorfék, üresben gurulás, nem blokkolós fékezés, lendületből autózás.

A gázpedált nyomni (motorosok kedvéért: gázkart húzni) a legdebilebb idióta is tudja. Ez nem vezetni tudás. Azzal a bizonyos sebességnél megállni, kanyarodni tudni, úton maradni, az a kunszt.

Bár számomra az jelenti a vezetni tudást, amit az igazi profi céges sofőrök tudnak. Úgy menni/kanyarodni/fékezni gyorsan, hogy közben hátul a vezérigazgató úr kávéja nem löttyen ki. Vagy lehetne mondani, hogy a baba nem ébred fel, a nagypapa sem fejeli le az ablakot egy húzós kanyarban, stb. Ez a vezetni tudás. És ez minden, csak nem bináris.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr79114643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása