Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Sofőrtípusok: szőkenő

2007.10.13. 16:19 | bonifac | 1 komment

Címkék: sofőr

A hajszín "belső" paraméterei közé tartozik. Vezet, mert különben hogy menne el a fodrászhoz. A KRESZ-ről igazából fogalma sincs. Evidensen ő hibájából történő koccanás, baleset, majdnem-gázolás esetén is nekiáll vitázni, nehogy már szó nélkül hagyja. És meg van győződve, hogy neki van igaza, holmi szabályok megléte nem zavarja.

Néz, de nem lát. Nem is csoda, elvonják figyelmét az autóban végezhető egyéb érdekes dolgok, mint pl. a sminkelés, szempillahúzogatás, mobiltelefonon csacsogás, dohányzás, rúzskeresés, plüssállatok nézegetése. Ő is gyakran szenved csőlátásban, ezért megy át simán piroson és zebrán gyalogosok között. Meg van győződve róla, hogy a gépjárműben található tükrök kizárólag az ő hiúságának kellékeiként vannak jelen, egyéb funkció nélkül.

Parkolási technikáiról könyvet lehetne írni. Ne álljunk közel hozzá.

Pasija gyakran kopasz, ha tőle tanult vezetni, az még rosszabb. Utóbbi esetben autójáról is könnyen felismerhető (nagy, fekete, magas).

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr29135317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ihatethisindapassthingy 2007.10.15. 07:37:48

Hétvégi példák jönnek.

Szőkenő: Az Árkád parkolóházában hirtelen felbukkan velem szemben, a tilos irányból és int, hogy "bocs". Szőkepasi: én, Auchan parkoló, valamiért a rossz irányba álltam ki :)

Gyalogosok között áthajtó: Reggel a Karolinán megállok egy gyalogosnak a belső sávban, mire a külső sávból (ami egyébként nincs is, mert parkoló, csak senki nem parkol benne) a BMW terepjárós megpróbál a gyalogosok közé hajtani.
süti beállítások módosítása