Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Első kalandhoz adalék

2007.07.07. 17:32 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: tompított villogás

Hogy azért pozitívat is írjak. Még mindig jó látni, hogy vannak emberek, akik megköszönik vészvillógóval, ha elengedem őket.

És egy érdekesség. Ugye hiába van már sok éve a szabály, hogy lakott területen kívül tompítottal kell menni - a rendőr is szarik rá - sokan azért sem. Bizonyos színű autók meg marha rosszul látszanak. De tényleg. Fel kéne fogni, hogy ha egyszer előzni kezdek, nem mindegy milyen messziről veszem észre a szembejövőt. Ha ég a fényszórója, sokkal messzebbről. Na az ilyenekre én rá szoktam villogni, hogy ugyan lesz szíves már felkapcsolni. A poén az, hogy 90%-uk rögtön tudja, hogy miért is villogok! És rögtön fel is kapcsolja. Sőt meg is köszöni (visszaint). Aki nem szokott kapcsolni, az vagy nő, vagy kormányt görcsösen markoló papa, vagy kopasz, szolibarna suttyó. Jellemző. Ez is.

Ja, hogy egyesek azt hiszik, azért villogok, mert rendőr van? Hehe. Tévednek. Én azért nem villognék soha (erről majd még később). És ha azt hiszik, az sem baj.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr31113593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása