Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Sofőrtípusok: törpe

2007.07.09. 19:52 | bonifac | 3 komment

Címkék: sofőr

A törpe valamilyen oknál fogva azt gondolja, hogy utcai, gyakran rugózásmentesre ültetett, kipufogótlanított, ámde utcai autójában attól tűnik fene sportosnak, hogy a padlón ül. Autója már lehet, hogy újabb, de e testhelyzetet átörökíti. Könnyű felismerni, feje búbja kb. a kormány felső ívjével lehet egymagasságban, szinte alapfelszerelésként, télen-nyáron napszemüveggel ékesített, hogy az amúgy is igen redukált kilátást még jobban csökkentse. Egyik alfaja a pisaiferdetorony, ez némileg magasabban, ámde ferdén ül, bal karral a kormányon, de jobbal valahol a kézifék mellett könyököl, ettől folyamatosan úgy néz ki, mintha éppen venne fel valamit az utasülés elől.

A kocsi előtt és mögött lévő tereptárgyakat csak igen korlátozottan képesek észlelni, csöppet sem meglepő módon. Vigyázzunk velük, közveszélyesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr36114626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanctum 2007.08.11. 07:42:48

A pisaiferdetorony alfaj eredetére tett kutatásaim alapján arra a megállapításra jutottam, hogy a kézifék fölé bedőlés oka a hangos zene lehet. Mivel komoly hangerőn üzemeltette a megkérdőjelezhető minőségű autohifit, ezért egymás beszédét nem hallották, így közel kellett hajolni egymáshoz. Ez a póz szerintük nagyon menő, ezért ezt egyedül utazáskor is alkalmazzák.

CoKe 2007.08.11. 10:29:06

Hozzátenném még a számos és egyre növekvö hölgyvezetök táborából kikerülö teljes ántitálentum egyedek 3 fö csoportját:

1.ELÖRETESSÉKELÖS: akik elött teljesen homályosak a KRESZ szabályok és megpróbálnak úgy közlekedni mint a plázában.(férfiak ha meglátják öket akkor ajtót nyitnak és elöre tessékelik öket) Jobbkéz szabály vagy elsöbbségadás NINCS!

2.F***TARISZNYA: Általában 3-4 mérettel nagyobb autót vezetnek az amúgy is gyatra képességeikhez mérten (Q7, X3, X5, Touareg stb.)
Kivixolt csatalovak akiknek megélhetöségüket a 24/7 jólkinézet szavatolja.
Ajakharapdálva analizálják, hogy beférnek-e 2 autó közé.
Annyira nem veszélyesek mert nem mernek száguldoni, de kerülni kell öket ahol csak lehet.

3. SCHUMACHER: 11.szer fullasztotta le a kis Corollát egy parkolóból kiállás alatt. Beálláskor kétszer kiszáll és lépésekben vagy anyósülés felöli ajtó nyitásával méri fel a terepet, hogy van-e még hely. Legaggasztóbb szerintem, hogy mögé beül a kislánya meg a kisfia akik ugyan már nem gyereküléskötelezettek, de még picik. Hello Budapest, Here I come!!!
Felelöségérzet teljes hiánya...de a kiállás felér egy Szten és Pan epizóddal.
Hozzáteszem, hogy a "T" betü is hiányzik a corolláról mert állítólag 6-7 éve van jogsija.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2007.08.11. 15:12:23

Sanctum:

Ez jó volt, tetszett. Én még hozzátenném, hogy az a zaj, amit hallgatnak, nálam nem sorolható be a zene kategóriába. Dehát ízlések és pofonok.
süti beállítások módosítása