Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Gonosz bolt, megérdemli

2011.05.01. 19:25 | bonifac | 2 komment

Címkék: gyorshajtás

Hír 1. http://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/tragikus_baleset_a_47-es_uton/2215854/

Hír 2. http://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/elbontjak_a_boltot_amelynek_a_19_eves_ferfi_csapodott_autojaval/2216767/

Most jártam arra, az üresen álló bolt nem közvetlenül a 47-es mellett van, van egy plusz rövid leállóöböl is.

Tessék mondani, ha elbontják, megszűnnek a balesetek? Többet biztos nem fordul elő, hogy tizenéves suttyók száguldoznak (elvesztik az uralmat a kocsi felett SMS írás/mobilozás közben, elalszanak a volánnál, megcsúszik a kopott gumi, elbambulnak), és halnak meg. Ugye?

Nem is értem, hogy a benzinkutak, főképp az autópályán miért nem több száz méternyire vannak az útpályától. Hát valaki simán kirepülhet odáig...

Sőt, követelem, hogy az utak mellett mindent bontsanak el, fákat, az összes tereptárgyat, különös tekintettel a közlekedési táblákra és korlátokra. Hiszen ezek életveszélyesek. (A tábláknál esetleg lehetne rugalmas műanyag oszlopokat használni, mint a sílesiklásnál, akkor a fémtolvajokkal sincs gond.) Esetleg nem lehet óriási nagy párnákat vagy légzsákokat kihelyezni minden országút mellé?


Egyértelmű, hogy az autós volt a hibás (hogy mi történt, nem tudom pontosan, lásd fentebb a lehetőségek egy részét), de az épületet bontják el. Gratulálok. Abszurdisztán.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr962869919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titan 2011.05.02. 10:14:37

Nagyrészt egyetértek, de azért tegyük hozzá, hogy
1. használaton kívüli épület
2. egy autó így is lebontotta már elég nagy részét
3. az, hogy ez sikerült neki, már jelzi, hogy milyen stabilan állt eddig.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2011.09.21. 07:23:05

Az épületet még nem bontották el, ott áll félig romosan.
süti beállítások módosítása