Utolsó kommentek

Túlélési statisztikám

Személyes "élményeim" Magyarország útjain. És egyéb autósságok.

Komment

2008.05.13. 21:06 | bonifac | Szólj hozzá!

Címkék: rendőr kresz

Esti bulvár és híradó nézés közben láttam a mopedautós pert az állam ellen (m1-en).

Undorító volt. Semmit nem mondtak, az állami (NKH) felügyeletes fickó volt a főokos, a buta öreg mamák az ostobák, de arról szó nem esett, hogy ismételten tojunk az uniós szabályozásra, ahol a mopedautóra márpedig nem kell rendszám, nem kell hozzá B jogsi, és segédmotornak minősül. NEM, mi magyarok okosabbak vagyunk. Legyen B1-es jogsi. (Több EU-s országban a 125 ccm-es motorokat is lehet vezetni B-s jogsival.) Pedig a magyar szabályozás a kötekedő, az ostoba, a köcsög. De ezt nem így állítjuk be.

Egy régebbi cikk (a benne szereplő Bander Ferenc perelte be az államot)
Szerinted ez autó?



A Miss Universe World Hungary (hogy ez mennyire értelmetlen, kis országunk a világ és az univerzum is, haha) egyik esélyese távozott betegség miatt. Jött érte egy félkopasz, napszemüveges srác, méregdrágának tűnő alufelnikkel, ültetett, kanárisárga, sokkipufogós, egyéni rendszámos (ATTI-89 ?!) Seat-tal (aztán biztos 1.4-es, akciósan 2,6 milláért vette), aminek talán még a szélvédője is tökfeketére volt fóliázva. (Az első oldalablakok tuti, nyilvánvalóan abszolút szabálytalanul.) Mint Győzike, amikor tucatnyira kamera között bekötetlenül vezet. Már lehet is megbüntetni ezt a suttyót is. (Pirospont neki, be volt kötve. De talán csak a kamera miatt.)


(OFF téma: Normális szépségversenyt akarok. Ms Hungary. Fiatalkorúak kizárva. Mindenféle szépészeti beavatkozáson átesettek kizárva. Na jó, esztétikai műtétesek maradhatnak, de a botoxos szájú, zsírleszívott, műanyagmellű éretlen tinik nem! A hideg ráz ki a 17 évesen szétszilikonozott csitriktől. A Kelemen Anna féle szörnyekről ne is beszéljünk.

Érett, természetes NŐKet akarok látni. Van belőlük is elég.)

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr69467048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása